Ackrediterad Verkstad

Vad är en ackrediterad verkstad?
En ackrediterad Autoexperten bilverkstad är en av våra bilverkstäder som aktivt arbetar med kvalitetshöjande åtgärder.
Dessa bilverkstäder följer en genomarbetad kvalitetsplan som säkerställer att du som kund alltid får rätt information gällande dig och din bil och ett korrekt bemötande i samband med ditt verkstadsbesök.

Hur vet jag att jag kan lita på en ackrediterad Autoexperten bilverkstad?
Autoexperten har ett samarbete med den oberoende branschorganisationen Kontrollerad Bilverkstad (KBV)som byggts upp av verkstadsbranschen tillsammans med Konsumentverket, Bilprovningen och bilförsäkringsbolagen.
KBV gör en årlig revision av alla ackrediterade Autoexperten bilverkstäder för att kontrollera att de följer den fastställda kvalitetsplanen och uppfyller villkoren för att få kalla sig ackrediterade.

När du ser symbolen för en ackrediterad bilverkstad ser du symbolen för ökad trygghet.

Certifierad för mobil luftkonditionering

Vi är en certifierad bilverkstad för installation, service och underhåll av mobil luftkonditioneringsutrustning (AC) i fordon. 

Våra lokaler i ny kostym

Sedan våren 2013

 

Har vi renoverat våra lokaler både på insidan och utsidan för ett trevligare intryck.

När efterfrågan på vår service snabbt ökade från både den privata och offentliga sektorn insåg vi snart att mer utrymme behövdes.
Då en del av byggnaden användes för lagerhantering insåg vi ganska snabbt att vi var tvungna att tänka om.
Det byggdes ganska snart till och hängnades in delar av gården och utrymmet vi innan använde som lager och uppställningsplatser blev till mer arbetsplatser.
För att följa den röda tråden… känslan av kvalitet, ordning och reda i vår arbetsmiljö fick vi i det närmaste totalrenovera denna del därför har allt målats om och snyggats till.

För att följa utvecklingen och vara rädda om vår natur och såklart om våra mekaniker har moderna system för hantering av olja samt nya liftar har tagits i bruk.

Vi reparerar och felsöker i det närmaste alla bilar och har därför utrustning för att felsöka just ditt fordon gammalt som nytt.