Våra Tjänster

Personlig service till bra priser ser vi som en självklarhet och såklart följer vi alltid biltilverkarnas föreskrifter vad gäller tillbehör och reservdelar.

Självklart gäller din nybilsgaranti när du reparerar din bil hos oss.

Om din bil omfattas av garantier, fortsätter dom att gälla också efter ditt besök hos oss.Vi utför alltid bilservice och reparationer enligt biltillverkarens anvisningar – och att vi använder reservdelar av föreskriven kvalitet.  Servar du din bil hos oss på Munkedals Bilservice AB ingår dessutom Autoexperten Assistans i ett helt år.

Du kan känna dig trygg när du lämnar in din bil till oss. Med en Autoexperten-stämpeln i serviceboken talar om att du varit extra rädd om din bil.

 

Vi utför service och reparationer av husbilar.

FÖRSÄLJNING / MONTERING

Vi säljer och monterar däck från de flesta leverantörer.

DÄCKHOTELL

Vi erbjuder trygg och säker förvaring av dina sommar- och vinterdäck i vårt däckhotell vilket innebär att du alltid har dina däck förvarade i rätt temperatur och samtidigt får plats för annat i ditt eget förråd. Byter du dina däck hos oss, tvättar vi och ser över mönsterdjup. Skulle ett däck behöva bytas får du reda på det i god tid och vi kan byta däck i lugn och ro när däcken är hos oss.

Vi utför renovering av strålkastare, lyktglaset på dina strålkastare blir slitna och försämrar ljuset.

Service, underhåll och reparation utav luftkonditionering.

Inför verkstadsbesöket

Serviceboken
Se till att ha med dig bilens servicebok. Detta så att verkstaden kan stämpla den. Då finns det i bilens dokumentation att bilen varit servad ordentligt.

Låsbultar för hjul
Ta med dig hylsor för ev låsbultar till fälgar eller hjul. Utan dem så har verkstaden svårt att få av hjulet för att kunna utföra en ev. reparation.

Töm bilen
Ta bort allt i bilens utrymmen (t.ex. bagageutrymme) om det jobbet som skall göras kräver att man kommer åt där. Verkstaden ansvarar inte för några föremål som ligger löst i bilen.

Lämna bilen på anvisad tid
Verkstaden har bokat din service eller reparation på en utsatt tid.

Ersättningsbil
Behöver du ha en ersättningsbil när din bil är på verkstaden så fråga när du bokar din verkstadstid. De flesta Autoexperten verkstäder har ersättningsbil eller hjälper dig gärna att lösa dina transportbehov

Viktigt vid hjulbyte
Tänk på att efterdra hjulen (hjulbultar/hjulmuttrar) efter 10-15 mil.